Почетна
За нас
Пештери
Проекти
Туризам
Галерија
Линкови 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Претседател
Али Самет
 
Секретар
Билјана Гичевски
 
 
Бојан Петковски
 
 
Стојан Мишев
 
 
Сашо Петрески
 
 
Митко Ѓурчиновски
 
 
Марјан Комненов
 
 
Беркер Самет
 
 
 
Потпретседател
Оливер Гичевски
 
 
Диме Караташов
 
 
Зоран Стамболиски
 
 
Анета Тргачевска
 
 
Димитар Соколовски
 
 
Славица Герасимова
 
 
Васил Апостолов
 
 
Оја Самет
 
   
 
 
Ursus Speleos 2010 © Сите права задржани